Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Čudnovilni Roditelji: Čudnovilni Božić SR

· Izmenjeno · Postavljeno
Čudnovilni Roditelji: Čudnovilni Božić SR
5.2/62 ocena
Bookmark

Nekoliko dana pred Božić, Deda Mraz i vilenjaci idu da provere ko je bio nevaljao, a ko ne. Međutim, Deda Mraz shvata da su ljudi nemaju prava na lepe želje, jer Timi već ispunjava iste. Dva vilenjaka, Christmas Carol i Dingle Dave, suočavaju se sa Timijem, njegovim vilama i Tutijem i govore im da Deda Mraz želi da razgovara sa Timijem. Kada stignu u njegovo mesto gde radi, Deda Mraz objašnja da želi da Timi prestane da ispunjava želja i objašnjava da sa velikom snagom dolazi i velika odgovornost.
Upravo tada, vilenjak mu kaže da je mašina za umotavanje poklona pokvarena. Kada Deda Mraz poželi da se to popravi, Timi odlučuje da to odobri. Međutim, pošto vilinska magija ne radi u “objektu koju su napravili vilenjaci”, magija se umesto toga pretvara u eksploziju koja uzrokuje da Deda Mraz upada u mašinu, te mu udarac u glavu oštećuje mozak i kreće da se ponaša kao Uskršnji Zeka….

Gallery Čudnovilni Roditelji: Čudnovilni Božić SR

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *