Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Dragon Ball Super: Super Hero (2022) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Dragon Ball Super: Super Hero (2022) Sa prevodom
7.96/2118 ocena
Bookmark
Prati 2 korisnika

Godinama nakon što je njegovog oca porazio adolescent Son Goku, Magenta traži osvetu protiv Gokuove porodice i drugova. U svojoj potrazi da vaskrsne ugašenu Crvena Mašnica armiju, Magenta koristi usluge dr Hedoa, unuka zlog legendarnog naučnika dr Geroa. Hedo se upušta u izmišljanje nove linije superherojskih androida kako bi eliminisao Gokua nakon što ga Magenta izmanipuliše da poveruje da su najmoćniji heroji na Zemlji zapravo vanzemaljski zlikovci.
Dok Goku i Vegeta treniraju van sveta, vanzemaljac Pikolo podučava Pan, Gokuovu malu unuku, na isti način na koji je nekada trenirao Son Gohana, njenog oca. Sam Gohan je napustio svoju ratničku lozu da bi nastavio akademsku karijeru. I Pikolo i Gohan moraju da pređu u akciju kada njihov miran život bude prekinut dolaskom Game 1 i Game 2;Hedoovih novih android kreacija.
Dok Gama androidi veruju da se bore za pravdu, jedan zlokobniji projekat inkubira se ispod sedišta Crvene vrpce. Gohan i Pikolo preduzimaju drastične akcije da zaštite Pana i odbrane planetu od nove robotske pretnje.

Prevod: Zer0flamer (Anime Balkan Tim)

Gallery Dragon Ball Super: Super Hero (2022) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *