Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Ledeno Doba 3 SR

· Izmenjeno · Postavljeno
Ledeno Doba 3 SR
6.7/7043 ocena
Bookmark
Prati 1 korisnika

Godinu dana nakon događaja iz drugog filma, Meni i Eli su venčani i čekaju svoje prvo dete. Meni je odlučan da učini život savršenim i bezbednim i za Eli i za bebu, jer ne želi da ih zadesi ista sudbina kao i njegovu prethodnu porodicu. U isto vreme, Dijego se raspravlja da li treba da napusti krdo jer misli da gubi prednost kao lovac i da ne želi porodičan život. Sid počinje da priželjkuje sopstvenu porodicu i usvaja tri očigledno napuštena jaja koja pronalazi u ledenoj pećini. Meni mu kaže da ih vrati, ali Sid ga ignoriše i pazi na jaja, koja se sledećeg jutra izlegu u bebe tiranosaurus reksa. Iako se Sid svim silama trudi da odgaja tri dinosaurusa, njihovo razdragano ponašanje plaši sve mlađe životinje i uništava igralište koje je Meni izgradio za svoje dete, naljutivši Menija. Nedugo zatim, ženka turanosaurus reksa, koja je snela jaja koja je Sid ukrao, vraća se i nosi Sida i njene mlade pod zemlju, sa Dijegom u potrazi. Meni, Eli, Kreš i Edi takođe prate i otkrivaju da ledena pećina vodi do ogromne podzemne džungle naseljene dinosaurusima za koje se smatra da su izumrli. Ovde, ljuti Ankylosaurus preti krdu uprkos Dijegovom nastojanju da ga odbrani. Tada ih od nove gomile ljutih gmizavaca spasava poremećena, brzoumna, jednooka lasica po imenu Bak. Bak otkriva da već neko vreme živi u ovoj džungli i da se bori protiv Rudija, ogromnog zastrašujućeg, neraspoloženog i neprijateljskog albina barioniksa kojeg se plaše stanovnici džungle, nameravajući da osveti oko koje je izgubio od strane njega godinama ranije tokom nesrećnog susreta. On pristaje da vodi stado kroz opasnosti džungle do vodopada Lava, gde je majka tireksa odvela Sida i njene bebe. U međuvremenu, Sid i majka tireksa pokušavaju da nadmaše jedno drugo u hranjenju potomaka; Sid gubi ovo takmičenje, ali je dobrodošao u porodicu bez obzira na to. Sledećeg dana, međutim, Sid je odvojen od tireksa i napadnut od strane Rudija. Sid je oboren na labavu kamenu ploču koja lebdi na reci lave i sprema se da se sruši preko vodopada. Dok se krdo kreće ka vodopadu Lava, Eli iznenada počinje da porođa i napadne čopor guanlonga, koji je odvajaju od Menija i Dijega. Dok se Meni probija do nje, Dijego pomaže u isporuci i odbija dalje napade. U međuvremenu, Bak vodi Kreša i Edija da spasu Sida. Baš kada je prešao preko vodopada, trio spasava harpaktognatus, za dlaku spasavajući Sidov život. Meni stiže do Eli baš na vreme da čuje plač novorođene devojčice. Par se slaže da bebu nazove „Breskvica”. Sid je tužan zbog činjenice da nikada nije imao priliku da se pozdravi sa decom tireksa dok se vraća krdu i saznaje za Breskvicino rođenje.
Pre nego što su uspeli da napuste džunglu, Rudi ih zaseda, koji počinje da ih napada punom snagom. Radeći zajedno Meni, Sid, Dijego i Bak uspevaju da zarobe Rudija tako što ga zamrse u vinovoj lozi. Međutim, brzo se oslobađa i nastavlja svoj juriš. Krdo je spaseno blagovremenim dolaskom majke tireksa, koja juriša na Rudija i obara ga sa litice gde on pada i naizgled nestaje. Dok ona i njena deca žele dobro krdu, Bak, sada bez svrhe u životu otkako nema Rudija, odlučuje da se pridruži stadu i živi na površini. Međutim, daleki urlik mu govori da je Rudi još uvek živ. Zbog toga se predomisli i šalje stado kući, blokirajući put do podzemne džungle presecanjem vinove loze koja podržava skeletni most koji istovremeno izaziva urušavanje. Meni i Eli primaju Breskvicu u svoj zaleđeni svet, a Meni priznaje Sidu da je dobro obavio posao brinući se o deci dinosaurusa. Dijego odlučuje da ostane sa krdom, dok Bak ostaje pod zemljom, srećno se boreći sa Rudijem.
U podzapletu, dok traži svoj voljeni žir, Skrat nailazi na ženku leteće sabljozube veverice po imenu Skrati, u koju se zaljubljuje. Skrat se bori sa njom oko svog žira kada otkrije da ga ima. Bitka se nastavlja sve dok ne prođu kroz zemlju i uđu u svet dinosaurusa gde nastavljaju borbu. Skrat i Skrati, koji su se zaljubili jedno u drugo nakon što ju je Skrat spasio od pada u lavu, odlučuju da žive zajedno u džungli. Nažalost, Skratova pohlepa za njegovim dragocenim žirom prevazilazi njegovu novootkrivenu ljubav sa Skrati, a on na kraju bira žir umesto nje (zajedno sa umorom od njenog ponašanja). Njih dvoje se još jednom bore za žir, što dovodi do toga da Skrat bude slučajno lansiran nazad na površinu dok Skrati pada nazad u svet dinosaurusa. Skrat joj se ruga zbog žira, ali ga ponovo gubi nakon što mu ga je veliki komad leda izbio iz ruku, zbog čega Skrat vrišti od frustracije.

Gallery Ledeno Doba 3 SR

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *