Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Balto 3: Na krilima promene / Balto III: Wings of Change (2004) SR

· Izmenjeno · Postavljeno
Balto 3: Na krilima promene / Balto III: Wings of Change (2004) SR
6.692/307 ocena
Bookmark
Prati 1 korisnika

U bespućima Aljaske dogodit će se neviđena trka!
Baltov sin Kodi radi za američku poštansku službu i jako voli svoj posao. Zajedno s novim prijateljima Dustyjem, Kirbyjem i Ralphom, Kodi se uvijek dobro zabavlja na zadatku. Jednog dana, na Kodijevo oduševljenje, zrakoplov sleti u Nome. Pilot Duke ponudi građanima da, umjesto pasa, poštu raznosi zrakoplov, a to zabrine pse da će ostati bez posla. U međuvremenu, gusan Boris se zaljubi u gusku Stellu, koja ga traži da poleti s njom, no Boris se boji visina.
Baš poput svojih prethodnika, „Balto 3 najmlađima donosi zgode omiljenog mješanca i njegove obitelji, tj. ovog puta sina Kodija, u serijalu koji će završiti ovom pričom, a počeo je devet godina ranije oslanjajući se djelomično na istinit događaj, što u kasnijim nastavcima, naravno, nije bio slučaj. No autori su se potrudili da u drugom i trećem dijelu, koji gledamo, osmisle uzbudljive pustolovine Baltove obitelji u snježnoj Aljasci i tako očaraju najmlađe.

Gallery Balto 3: Na krilima promene / Balto III: Wings of Change (2004) SR

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *