Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Barbi Princeza s otoka / Barbie as the Island Princess 11 Film (2007) HR-SR

· Izmenjeno · Postavljeno
Barbi Princeza s otoka / Barbie as the Island Princess 11 Film (2007) HR-SR
7.2/578 ocena
Bookmark

Vrijeme je da zaplovite s Barbie, princezom s otoka, u ovome dugometražnome originalnome mjuziklu koji, uz devet fantastičnih novih pjesama, u vaše domove donosi toplinu ljubavi i prijateljstva.
Nakon što je još kao mala djevojčica doživjela brodolom, Rosella odrasta učeći govoriti i pjevati uz obitelj životinja: crvenu pandu Sagi, pijetla Azula, i bebu slona Tiku. No, kada princ Antonio otkrije njihov tropski raj, znatiželja o vlastitoj prošlosti potakne Rosellu da otputuje s princem do njegova dvorca. Dok ona i njezini životinjski prijatelji istražuju civilizaciju, otkrivaju zlu urotu za preuzimanje kraljevstva! “Barbie: Princeza s otoka” dirljiv je i topao obiteljski animirani film uz koji će naše najmlađe gledateljice provesti iznimno zabavnih sat i pol, ali i naučiti ponešto o najvažnijim stvarima u životu. Kako bi praćenje filma proteklo bez ikakvih problema ili zastajkivanja, film je sinkroniziran na hrvatski jezik glasovima vodećih hrvatskih glumaca mlađe generacije.

Gallery Barbi Princeza s otoka / Barbie as the Island Princess 11 Film (2007) HR-SR

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *