Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Careva nova ćud 2: Kronkova nova ćud / Kronk’s New Groove (2005) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Careva nova ćud 2: Kronkova nova ćud / Kronk’s New Groove (2005) Sa prevodom
6.39/1176 ocena
Bookmark

Novopečeni ugostitelj Kronk skuha plan kako se brzo obogatiti kako bi impresionirao svog oca. Ali kad stvari krenu po zlu, Kronk se okrene komediji i otkriva da su pravo bogatstvo u životu njegovi prijatelji i „prihvaćanje svoje ćudi“.
Likovi iz Disneyjeva animiranog hita „Careva nova ćud“ iz 2000. vraćaju se u ovom nastavku u kojem novopečeni ugostitelj Kronk pokuša dovesti svoj restoran u red prije očeva posjeta. Posao u novootvorenom restoranu ne ide baš dobro kao što se Kronk nadao, a nakon što primi ljamagram da mu je otac na putu, stresirani kuhar i njegova čarobna partnerica Yzma počinju kuhati spletku koja će restoranu podariti prepoznatljiv miris uspjeha. Kada im se plan obije o glavu, a golema eksplozija sira izmakne Kronku i ekipi tlo pod nogama, na njegovim je prijateljima da ga uvjere kako će istinsku sreću postići jedino ako ostane vjeran svojoj ćudi, makar izgledi nisu na njegovoj strani.

Gallery Careva nova ćud 2: Kronkova nova ćud / Kronk’s New Groove (2005) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *