Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Liga pravde protiv lige Bizarro / LEGO DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League (2015) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Liga pravde protiv lige Bizarro / LEGO DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League (2015) Sa prevodom
6.5/127 ocena
Bookmark

Dijabolični Darkseid prijeti uništiti svijet Bizzaro, što Supermanovu čudnom alter egu ne ostavlja drugi izbor nego da dođe na Zemlju i potraži pomoć Lige pravde da spasi cijelu galaksiju od bijesa podmuklog zlikovca.
Junaci Lige pravde udružuju se sa svojim Bizarro dvojnicima kako bi osujetili zlog megalomanijaka Darkseida i spasili galaksiju u ovoj animiranoj Lego avanturi! Gdje god kaos i uništenje vrebaju, tu ćete pronaći Supermanova poremećenog klona Bizarra koji čuje suprotno od onoga što se kaže, govori suprotno od onoga što misli i radi suprotno od onoga što je ispravno. Čovjek od čelika naposljetku odluči da je vrijeme da pronađe novi svijet za njega… Na drugom planetu, Bizarro svijetu! Na Zemlji Superman i Liga pravde bave se svojim uobičajenim poslom sprečavanja zlikovaca. Ali kada Bizarro svijetu zaprijeti uništenjem galaktički tiranin Darkseid, Bizarro se vrati na Zemlju i klonira Ligu pravde da stvori još „junaka“ poput sebe te stvara ligu Bizarro! Iz Batmana, Wonder Woman, Green Lanterna i Cyborga rađaju se naopaki klonovi zvani Batzarro, Bizarra, Greenzarro i Cyzarro. Na Ligi pravde je da se udruži sa svojim bizarnim dvojnicima kako bi zaustavili Darkseida i spasili galaksiju!

Gallery Liga pravde protiv lige Bizarro / LEGO DC Comics Super Heroes: Justice League vs. Bizarro League (2015) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *