Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Park čudesa / Wonder Park (2019) SR-HR

· Izmenjeno · Postavljeno
Park čudesa / Wonder Park (2019) SR-HR
6.454/575 ocena
Bookmark

Zamislite jedinstveni čarobni zabavni park gdje vožnja koja prkosi gravitaciji oduševljava publiku, ulice su prepune raznobojnih likova, a uzbudljive atrakcije zadivljuju posjetitelje iz cijelog svijeta. To je upravo ono što je stvorila osmogodišnja genijalka Jana. U privatnosti svoje spavaće sobe, ona i njezina majka izgradile su Zemlju čuda (Wonderland), mjesto gdje je vrtuljak izrađen od zlatnih ribica koje lebde u zraku, a riječni brzaci blješte kao vatromet 4. srpnja.
Jana je gotovo svoj cijeli mladi život gradila Zemlju čuda uz pomoć svoje nepresušne mašte kako bi kreirala park koji će zadiviti djecu svih uzrasta. Vodi ga čimpanza Kikiriki, koji stvara spektakularan svijet beskrajne zabave svojim čarobnim markerom i uz pomoć osoblja kojeg čine životinje inspirirane Janinom kolekcijom plišanih igračaka.
No, kada Janina majka oboli od ozbiljne bolesti, djevojčica prestaje maštati i stvarati i čvrsto odlučuje da je zauvijek završila sa Zemljom čuda. No, čini se kako zabavni park još nije završio s njom. Dok luta šumom, dolazi do začarane čistine na kojoj Zemlja čuda oživi, zajedno s njezinim imaginarnim prijateljima Boomerom, plavim medvjedom koji dočekuje posjetitelje, dikobrazom koji se brine za sigurnost, Gretom, razumnom divljom svinjom i dabrovima zaduženim za održavanje, Cooperom i Gusom. No, u zadnje vrijeme nad park se nadvila tajanstvena Tama, i što je još strašnije, Kikiriki je nestao. Park je pod napadom horde manijakalno neodoljivih Čimpanzombija i vlada kaos. Kako bi spasila svoju veličanstvenu kreaciju, Jana kreće u potragu za Kikirikijem i želi otkriti što se krije iza Tame prije nego Zemlja čuda bude zauvijek uništena.

Gallery Park čudesa / Wonder Park (2019) SR-HR

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *