Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Pokemon 11 Giratina and the Sky Warrior (2007) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Pokemon 11 Giratina and the Sky Warrior (2007) Sa prevodom
6.794/211 ocena
Bookmark

Legendarni Renegade Pokémon, Giratina, susreće Temporalnog Pokémona Dialgu pored jezera i uspješno uspijeva odvući Dialgu u svoj dom — alternativnu dimenziju odvojenu od normalnog svijeta. Ali i mali zeleni Pokémon biva uvučen — i iako nekako pobjegne, Dialga također koristi ovu priliku da pobjegne nakon što spriječi Giratinu da pojuri za njim.

Nakon što je slučajno uništio piknik Satoshija i njegovih prijatelja, zeleni Pokémon je odveden u Pokémon centar gdje se liječi od ozljeda i predstavljen je kao Shaymin, mitski Pokémon zahvalnosti. Koristeći telepatiju, Shaymin zahtijeva da Satoshi, Hikari i Takeshi to nekamo odnesu. Ali prije nego što saznaju kamo ići, grupu progone Giratina i neobičan čovjek po imenu Zero—obojica u potrazi za malim Shayminom! Hoće li Satoshi i njegovi prijatelji uspjeti pronaći Shayminovo željeno mjesto i pritom se držati podalje od opasnosti?

Gallery Pokemon 11 Giratina and the Sky Warrior (2007) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *