Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Pokemon 14 Black – Victini and Reshiram (2011) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Pokemon 14 Black – Victini and Reshiram (2011) Sa prevodom
6.6/137 ocena
Bookmark

U prošlim godinama, Kraljevstvo Vale, moćno i cvjetajuće kraljevstvo, zapalo je u nemir. Dva vladareva sina okrenula su se jedan protiv drugoga, oslobodivši moći svojih legendarnih prijatelja—Reshirama i Zekroma—i uznemirivši Zmajevu silu koja je opskrbljivala kraljevstvo energijom. Uz pomoć mitskog Pokémona Victini, ravnoteža je vraćena i Zmajeva sila je okovana mačem doline. Ako se Mač pomakne, ponovno će prijetiti pustoš.

Damon, potomak sada raštrkanog naroda Valea, pokušava vratiti kraljevstvu svog naroda staru slavu. Uspijeva prizvati legendarnog Pokémona Zekroma, s ciljem da podigne Mač doline i sam iskoristi moć Zmajeve sile.

U međuvremenu, Satoshi i njegovi drugovi posjećuju grad Eindoak, smješten u podnožju Sword of the Vale. Suočeni s Damonovim planom, oni pružaju ruku Victini, čuvaru Valea, u sprječavanju ostvarenja plana i sprječavanju ponavljanja tragedije koja se dogodila prije tisućljeća.

Gallery Pokemon 14 Black – Victini and Reshiram (2011) Sa prevodom

,

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *