Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Saut park: Veći, duži i neobrezan / South Park: Bigger, Longer & Uncut (1999) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Saut park: Veći, duži i neobrezan / South Park: Bigger, Longer & Uncut (1999) Sa prevodom
7.3/2477 ocena
Bookmark
Prati 1 korisnika

Pratimo pustolovine građana fikcijskog grada South Parka, Colorado, gdje je popularni animirani show „Terrence and Phillip“ izgleda potaknuo rat između SAD-a i Kanade, a na četvero je prostih učenika trećeg razreda da vrate mir i red.
Nakon što su se Stan, Kyle, Kenny i Cartman ušuljali na film za odrasle, ostatak njihovog trećeg razreda ubrzo ih slijedi. Roditelji te djece zgroženi su učinkom koji taj film ima na njihove nevine mlade umove i traže da ih sasluša njihov mali planinski grad u Coloradu. Ljutnja vodi do cenzure, cenzura vodi do rata i uskoro djeca izlažu svoje živote pogibelji u ime slobode. Kad se dim konačno raščisti, prašina se konačno slegne, a Princ Tame konačno zavlada zemljom, svi su naučili dvije jako važne lekcije: komunikacija između roditelja i djece je od vitalne važnosti, a svijet je bolje mjesto za život bez Saddama Husseina.

Gallery Saut park: Veći, duži i neobrezan / South Park: Bigger, Longer & Uncut (1999) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *