Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Scooby Doo Kako je sve počelo / Scooby-Doo! The Mystery Begins (2009) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Scooby Doo Kako je sve počelo / Scooby-Doo! The Mystery Begins (2009) Sa prevodom
6.415/650 ocena
Bookmark

Otkrijte kako je ekipa iz Mystery Teama uopće postala ekipa, u ovom filmu koji najavljuje serijal filmskih hitova u kojima se pojavljuje svačiji nadraži pas detektiv. Nakon što je društvo nepravedno suspendirano iz srednje škole Coolsville High zbog komplicirane nadnaravne psine, učinit će sve da uhvati pravog krivca i spere ljagu sa svoga imena.
Prije svih zagonetki, prije raskrinkavanja, prije nego što su se uopće poznavali, članovi ekipe iz Mystery, Inc. nisu bili ništa više od skupine obične radoznale djece. U ovom filmu, koji je preteča dvaju velikih filmskih hitova koji su širom svijeta zaradili više od 300 millijuna dolara, pogledajte kako je sve počelo. Film je producirao i režirao Brian Levant (Beethoven, The Flintstones, Snow Dogs, Jingle All the Way), Ovo nas humoristično ostvarenje upoznaje s Fredom, Velmom, Daphne, Shaggyjem, te svima najdražim psom Scoobyjem, dok je još bio štene. Zoinks!

Gallery Scooby Doo Kako je sve počelo / Scooby-Doo! The Mystery Begins (2009) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *