Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Scooby Doo Legenda o fantosauru / Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur (2011) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Scooby Doo Legenda o fantosauru / Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur (2011) Sa prevodom
7.8/169 ocena
Bookmark

Kada Scoobyjeva banda susretne strašnog Fantosaura, sablasnog dinosaura koji sprečava skupinu paleontologa u iskapanju fosila, započnu istragu da bi otkrili što se uistinu krije iza ovoga pretpovijesnog opsjedanja.
Opuštajući odmor u toplicama pretvori se u pretpovijesnu paniku kada Scooby-Doo i ekipa otkriju jeziva Fantosaura, drevnu legendu koja je oživjela da bi zaštitila skrivena blaga zakopana u tajnim pustinjskim špiljama. Ali ovaj jezivi dinosaur nema šanse kada je Shaggy u blizini, pogotovo nakon što ovaj s pomoću hipnoze u sebi pronađe junaka te postane hrabar i manje gladan! Uz šarolike sumnjivce, koji uključuju bandu motociklista, pohlepne korporacijske ulagače i pretjerano revne znanstvenike, ovaj misterij ima više djelića od slagalice! Smjestite se u svoju blatnu kupelj i dopustite da ekipa „Mystery Inc.-a“ otkopa tonu zabave za cijelu obitelj!

Gallery Scooby Doo Legenda o fantosauru / Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur (2011) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *