Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Scooby Doo Maska Plavog Sokola / Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon (2012) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Scooby Doo Maska Plavog Sokola / Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon (2012) Sa prevodom
7.9/126 ocena
Bookmark

Scooby i ekipa prisustvuju velikoj stripovskoj konvenciji koju napadne stvarni stripovski negativac! Sada moraju riješiti misterij prije nego što zlikovac upropasti konvenciju i veliku stripovsku filmsku premijeru.
Scooby-Doo i ekipa planiraju prisustvovati popularnoj stripovskoj konvenciji, a nitko nije uzbuđeniji od Scoobyja i Shaggyja. Prilika da vide najnoviji film temeljen na njihovu omiljenom superheroju Plavom Sokolu predobra je da bi je propustili. No fikcija postaje stvarnost kada grozni g. Hyde, monstruozni superzlikovac iz klasične TV-serije o Plavom Sokolu, oživi i pošalje na priredbu čudovišne šišmiše, zavijajuće pse i zlokobnu sluz pa je vrijeme da Mystery Incorporated počne slijediti tragove i postavljati zamke za čudovišta. Moraju riješiti misterij prije nego što zlikovac upropasti konvenciju i veliku stripovsku filmsku premijeru.

Gallery Scooby Doo Maska Plavog Sokola / Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon (2012) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *