Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Scooby Doo Muzika vampira / Scooby-Doo! Music of the Vampire (2012) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Scooby Doo Muzika vampira / Scooby-Doo! Music of the Vampire (2012) Sa prevodom
7.759/164 ocena
Bookmark

Mjuzikl sa Skubi Duom! Ekipa dolazi na vampirski festival na kome pravi vampir pokušava da pokvari slavlje. Stvari postaju još gore kad vampir bira Dafne za svoju mladu.
Pridružite se timu za rešavanje misterija dok pevaju i plešu u čudovišno zabavnom mjuziklu! Umorivši se od lova na čudovišta, ekipa odlučuje da ode na odmor bez ikakvih jezivih i misterioznih stvari. Odlaze u selo Mali Šišmiš na vampirski festival kod autora vampirskih knjiga u kojima Vilma uživa. Ispostavlja se da je autor najstariji živi Van Helsingov rođak i da jedva sastavlja kraj s krajem. Pokazuje im vampirski muzej u kom se nalazi najstariji „živi“ vampir Valdronja, koji je zatvoren u kovčegu sa staklenim poklopcem od petnaest centimetara. Posle toga, ekipa odlazi da gleda nastup grupe glumaca koji veruju da su pravi vampiri i tako i žive; slučajno bude Valdronju izvodeći mističnu melodiju tokom svog nastupa. Pravi živi vampir počinje besomučno da divlja i što je najgore, želi da Dafne bude njegova vampirska mlada.

Gallery Scooby Doo Muzika vampira / Scooby-Doo! Music of the Vampire (2012) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *