Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Zemlja pre vremena 10 Velika seoba dugovratih / The Land Before Time X The Great Longneck Migration (2003) SR-HR

· Izmenjeno · Postavljeno
Zemlja pre vremena 10 Velika seoba dugovratih / The Land Before Time X The Great Longneck Migration (2003) SR-HR
6.347/199 ocena
Bookmark

Nekad davno na Zemlji su živjeli dinosauri. Među njima, živio je i mali dinosaur Mala Šapa, sa svojim djedom i bakom. I mnogo se toga uzbudljivog i opasnog događalo toj dinosaurskoj obitelji i svim njihovim rođacima, ali je već dugo vremena život u njihovoj dolini spokojan i lijep. No, onda i djed, i baka, pa i Mala Šapa, počinju osjećati nešto neodređeno, nešto što ih pomalo plaši, a prvi su se znakovi pojavili u snovima. Mudri djed kaže Maloj Šapi da bi trebao biti spreman – možda će već sutra svi zajedno morati krenuti na daleki put… Mala Šapa i ne sluti da će na kraju tog puta naći nekoga koga je izgubio i prije nego što se rodio – svog nestalog oca. I naći će se pred teškom odlukom: napustiti Zelenu dolinu i sve svoje rođake i ostati s ocem ili napustiti voljenog tatu i vratiti se u Zelenu dolinu.

Gallery Zemlja pre vremena 10 Velika seoba dugovratih / The Land Before Time X The Great Longneck Migration (2003) SR-HR

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *