Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Bambi SR

· Izmenjeno · Postavljeno
Bambi SR
6.996/4780 ocena
Bookmark
Prati 1 korisnika

Radnja se odvija u šumi gde su sve životinje uzbuđene rođenjem laneta Bambija, koji je nazivan „Princem šume“. Sledećeg dana, dok hoda uz svoju mamu, Bambi upoznaje životinje u šumi. Postaje prijatelj sa zecom Lupkom (engl. Thumper), a potom i sa tvorom Cvetom (engl. Flower).
Jednog jutra, Bambi sa mamom odlazi na livadu, mesto koje je i predivno i zastrašujuće, jer na livadu često dolaze lovci, a tu nema zelenila gde bi se životinje mogle sakriti. Na livadi Bambi upoznaje mladu Falinu i svog oca „Velikog Princa šume“, a ubrzo zatim se susreće i sa čovekom koji je oterao sve životinje da pobegnu u šumu.
Zima je stigla, Bambi i zec Lupko proživljavaju avanture na snegu. Više skoro i da nema hrane u šumi, pa Bambi i mama odlaze na livadu gde otkrivaju malo trave, koja najavljuje dolazak proleća. Ali lovci su u šumi! Mama naređuje Bambiju da beži i da se ne osvrće. Dok trče, čuje se pucanj. Nedugo zatim Bambi se nalazi na sigurnom, ali otkriva da nema njegove mame. Dolazi Veliki Princ i otkriva mu da njegova mama više ne može biti sa njim. Sada mora biti hrabar i naučiti da se sam stara o sebi.
S dolaskom proleća životinje počinju da pronalaze svoje parove. Lupko i Cvet pronalaze svoje parove, a Bambi ponovo sreće Falinu. Dok oni veselo plešu kroz šumu dolazi drugi mužjak, Rono, koji pokušava da natera Falinu da ode sa njim. Bambi odlučuje da se bori sa Ronom i pobeđuje gurnuvši ga sa litice u reku.

Gallery Bambi SR

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *