Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Barbi Fairytopia 2 Sirenija / Barbie Fairytopia: Mermaidia 07 Film (2006) HR-SR

· Izmenjeno · Postavljeno
Barbi Fairytopia 2 Sirenija / Barbie Fairytopia: Mermaidia 07 Film (2006) HR-SR
6.842/661 ocena
Bookmark

U prvom dijelu ove magične priče cvjetna vila Elina uspjela je poraziti Lavernu, zlu sestru Enchtantress, koja joj je za nagradu dala krila. I dok Elina zajedno s Bibble u zanosu još pomalo nespretno leti, još uvijek ne vjerujući da ima krila, Bibble shvati da ih netko prati. Prijateljice uskoro doznaju od mlade vile leptirice da su njezinog prijatelja i princa Nalu oteli Lavernine sluge, dok Laverna tražiti bobicu koja daje imunitet protiv svake čarolije onome tko je pojede.
Sedmi igrani film u Barbie animiranoj seriji, Barbie Fairytopia 2: Sirenija, nastavak je Barbie Fairytopije, koji nastavlja priču o vili Elini i sireni Nori, koje spašavaju princa Nalua od zle Laverne. Baš kao i dosad, svi likovi filma dobili su svoje lutke, tj. igračke pa ako se vašim mališanima svidi neki od junaka ove dražesne kompjuterske animacije, znajte da ih možete dodatno razveseliti poklonom!

Gallery Barbi Fairytopia 2 Sirenija / Barbie Fairytopia: Mermaidia 07 Film (2006) HR-SR

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *