Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Batman Povratak Viteza Tame, 2. dio / Batman The Dark Knight Returns, Part 2 (2013) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Batman Povratak Viteza Tame, 2. dio / Batman The Dark Knight Returns, Part 2 (2013) Sa prevodom
7.985/1202 ocena
Bookmark
Prati 2 korisnika

Batman se vraća u Gotham nakon dugogodišnje mirovine da se pozabavi novim i ubojitim napadima starih zločinačkih sila. U drugom dijelu suočit će se sa svojim najljućim protivnikom Jokerom te Supermanom koji provodi pravdu u ime SAD-a.
Vitez Tame sa svojim novim pomoćnikom Robinom napokon je oslobodio Gotham City i dao tračak nade usred vladavine terora koju su nad gradom uspostavili Mutanti. Batmanov povratak u medijski popraćeno zanimanje javnosti probudilo je kudikamo veće zlo u ludnici Arkham – Jokera! Vječno su osuđeni da budu smrtni neprijatelji. Joker je osmislio dijaboličnu spletku koja bi mogla povući Batmana u najdublje razine ludila. U međuvremenu globalna katastrofa hita prema Gothamu, a s njome dolazi poznato lice, Čovjek od Čelika, no ovaj se put namjerio na Batmana. Posvjedočite kako ostarjeli Vitez Tame vodi neumorni rat protiv zločina i dokazuje da su hrabrost i volja uistinu bezvremeni.

Gallery Batman Povratak Viteza Tame, 2. dio / Batman The Dark Knight Returns, Part 2 (2013) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *