Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Hotel Transilvanija 3

· Izmenjeno · Postavljeno
Hotel Transilvanija 3
6.917/3682 ocena
Bookmark
Prati 2 korisnika

Davne 1897. godine, Drakula i njegovi prijatelji maskirani putuju vozom za Budimpeštu. Međutim, Drakulin neprijatelj, profesor Abraham van Helsing, ukrcava se u voz i otkriva čudovišta; čudovišta beže penjajući se kroz krov, a Drakula gura svoje prijatelje iz voza zbog njihove bezbednosti. Van Helsing postaje opsednut uništavanjem Drakule, ali ga neprestano nadmudruje.
U današnje vreme, posle nekoliko nedelja nakon drugog filma, Drakula nesmetano vodi hotelski posao sa ćerkom Mejvis i zetom Džonijem. Drak je depresivan što je ostao samac nakon smrti svoje supruge Marte uprkos pokušajima da se sretne sa nekim. Pogrešno tumačeći ovo kao stresom od prekomernog rada, Mejvis rezerviše krstarenje kako bi svi mogli predahnuti i provesti više vremena zajedno kao porodica. Drakula, Džoni, Mejvis, Denis i gosti hotela ukrcavaju se na kruzer koji se zove Nasleđe. Drakula vidi ljudskog kapetana broda, Eriku, i odmah se zaljubljuje u nju, nešto što je smatrao nemogućim, jer je već ranije „zingnuo”.

Gallery Hotel Transilvanija 3

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *