Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Madagaskar 1 (2005) HR

· Izmenjeno · Postavljeno
Madagaskar 1 (2005) HR
6.87/9254 ocena
Bookmark
Prati 6 korisnika

Priča započinje u jednom njujorškom zoo-vrtu. Martiju je 10. rođendan. Na početku Aleks dođe i pokloni Martiju poklon, posle nekog vremena pingvini Major, Kovalski, Riko i Vojnik žele da odu iz zoološkog vrta na Antarktik, ali oni kopanjem dođu do Martijevog kaveza i ispričaju mu priču, ali govore mu da je nikome ne kaže. Kad je pao mrak, Aleks Lav, Melman Žirafa i Glorija Nilski Konj su napravili Martiju Zebri žurku za rođendan i on im je rekao da želi da ode iz zoo-vrta u divljinu. Marti se išunja dok svi spavaju i odlazi u grad da bi vozom otišao do Kanade.
Ali umesto toga, dođe policija i upucava ih i šalje u Keniju. Oni su na brodu u kutijama, ali tamo su takođe i pingvini, koji su preusmerili brod na Antarktik, a u preokretu Marti, Melman, Glorija i Aleks su zajedno sa kutijima u kojima su pali sa broda i došli na Madagaskar. Pošto se Aleksu jede meso, počeo je da zamišlja da su životinje meso. Aleks je pobegao u šumu. Došli su pingvini brodom, ali Marti nije hteo ići bez Aleksa pa je otišao da ga potraži. Martija su počele da jure fose. Aleks je ubio sve fose, pa su svi na Madagaskaru bili srećni.

Gallery Madagaskar 1 (2005) HR

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *