Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Obitelj Robinson / Meet the Robinsons (2007) HR

· Izmenjeno · Postavljeno
Obitelj Robinson / Meet the Robinsons (2007) HR
6.905/2629 ocena
Bookmark
Prati 1 korisnika

Lewis je mladi izumitelj koji krene na putovanje kroz vrijeme kako bi spasio budućnost i pronašao obitelj koju nikad nije upoznao. Uz pomoć ekscentrične obitelji Robinson nauči kako ići naprijed i nikad ne prestati vjerovati u sebe.
Provedite se kao nikad prije s Disneyjevom komedijom prepunom zabave, OBITELJ ROBINSON, uzbudljivom pustolovinom koja vas vodi u potpuno novi svijet pun mašte i iznenađenja. Pridružite se sjajnom mladom izumitelju Lewisu na putovanju kroz vrijeme kako bi pronašao obitelj koju nikad nije upoznao. U fantastičnom svijetu 2037. žabe hip-hoperice i psi s naočalama uobičajeni su poput dinosaura koji govore. U nevjerojatnom obratu Lewis otkrije da sudbina budućnosti leži u njegovim rukama, no sam je ne može spasiti – trebat će mu sva pomoć koju može dobiti od izvanredno šašave obitelji Robinson koja mu pomaže naučiti kako ići naprijed i nikad ne prestati vjerovati u sebe. Poletite zajedno s OBITELJI ROBINSON – to je uzbudljivo putovanje u kojem će uživati cijela vaša obitelj!

Gallery Obitelj Robinson / Meet the Robinsons (2007) HR

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *