Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Vivo HR

· Izmenjeno · Postavljeno
Vivo HR
7.531/553 ocena
Bookmark

Jedan kinkažu koji obožava glazbu krene na putovanje života od Havane do Miamija da bi ispunio svoju sudbinu i dostavio ljubavnu pjesmu u ime svojeg starog prijatelja.
Vivo je američki animirani film iz 2021. godine, produciran od strane Sonija. Film je režirao Kirk DeMicco, koji je bio i ko-autor scenarija zajedno sa Quiarom Algeria Hudes. Priča je bazirana na orginalnoj ideji Petera Barsocchinija, a autor muzike je Lin-Manuel Miranda. Produkcija filma je prvenstveno bila poverena Dreamworks-u koji je od iste odustao zbog restruktuiranja kompanije, tako da je na kraju završila u Sony Pictures Animation. Posle “Obitelj Mičel protiv strojeva” za koju su platili prava u iznosu od 110 miliona dolara, Netflix i ovom akvizicijom pokazuje želju da se uhvati u koštac sa Dizni-Piksarom i Drimvorksom. Upućeni tvrde da je ovaj crtani film do sada najskuplja Netflixova kupovina.

Gallery Vivo HR

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *