Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Wallace i Gromit u velikoj povrtnoj zavjeri / Wallace & Gromit The Curse of the Were-Rabbit (2005) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Wallace i Gromit u velikoj povrtnoj zavjeri / Wallace & Gromit The Curse of the Were-Rabbit (2005) Sa prevodom
7.0/0 ocena
Bookmark

Wallace i Gromit naći će se usred velike povrtne zavjere kada u njihovo selo iznenada bane neznani saboter i zaprijeti održavanju dodjele velike nagrade.
U susjedstvu Wallacea (Peter Sallis) i Gromita, nekoliko dana prije dodjele redovite godišnje nagrade za divovsko povrće, zavladala je prava vege-manija. Međutim, ogromna i tajanstvena zvijer noću uništava seoske povrtnjake pa domaćica dodjele nagrade, Lady Tottington (Helena Bonham Carter) zaduži Wallacea i Gromita da to prekinu. Iz prikrajka ih promatra Victor Quartermaine (Ralph Fiennes), koji planira sam upucati zvijer i tako osvojiti slavu i ruku Lady Tottington. Revolucionarna animirana serija o neobičnim junacima Wallaceu i Gromitu, autora je Nicka Parka s pravom uvrstila u prave vizionare žanra, a dugometražni film “Wallace i Gromit u velikoj povrtnoj zavjeri” krunski je dokaz autorove genijalnosti. Iako će njegova maštovitost i razigranost privući i mlađe gledatelje, crtić je ovo ipak prije namijenjen odraslima, koji će uživati u inteligentnoj, višeslojnoj zabavi kakva se naprosto ne bi ni mogla ostvariti u žanru igranog filma. Uz veterana Petera Sallisa koji daje glas izumitelju Wallaceu, u filmu nastupaju i slavni Ralph Fiennes i Helena Bonham Carter.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *