Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Batman Povratak Viteza Tame, 1. dio / Batman The Dark Knight Returns, Part 1 (2012) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Batman Povratak Viteza Tame, 1. dio / Batman The Dark Knight Returns, Part 1 (2012) Sa prevodom
7.756/1308 ocena
Bookmark
Prati 1 korisnika

Prošlo je deset godina otkako je Bruce Wayne objesio svoj plašt poput mnogih drugih superheroja prisiljenih da se penzionišu. Iako već sredovječan, neumorni Bruce Wayne rješava svoje frustracije trkaćim automobilima i alkoholom, ali odijelo šišmiša i dalje ga privlači dok posmatra kako njegov grad pada kao žrtva bande barbarskih kriminalaca znanih kao Mutanti. Povratak Harveyja Denta kao Dvoličnoga napokon potakne Waynea da opet navuče masku Viteza Tame, a njegovo dramatično hapšenje zločinca vraća ga u borbu protiv kriminala te ga istodobno čini metom policijskih snaga i novom nadom opustošenoga Gotham Cityja. Posebno je sa njim inspirisana tinejdžerica imena Carrie, koja preuzima lik Robina i na kraju spašava Batmana od brutalnog napada vođe Mutanata.
Naoružan novom pomoćnicom i revitaliziran definitivnom svrhom, Vitez Tame vraća se da zaštiti Gotham od novih i starih neprijatelja.

Gallery Batman Povratak Viteza Tame, 1. dio / Batman The Dark Knight Returns, Part 1 (2012) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *