Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Bleach Live Action

· Izmenjeno · Postavljeno
Bleach Live Action
6.636/466 ocena
Bookmark

Predstavljamo vam adaptaciju poznatog manga i anime serijala „Bleach“, ovog puta u vidu igranog filma koji je u julu 2018. godine premijerno prikazan u Japanu. Za režiju je zaslužan Šinsuke Sato, čovek koji stoji iza ekranizacija naslova „Gantz“ iz 2011, „Death Note: Light up the new world“ i „Inujašiki“ iz 2018. Ulogu Ićiga Kurosakija tumači Sota Fukuši, koga ćete možda prepoznati kao Kagehisu Anocua iz filma „Oštrica besmrtnika“, dok je Rukia upravo Hana Sugisaki, tj. osoba koja je u istom filmu glumila Rin Asano.
Za one koji nisu upoznati sa serijalom „Bleach“, u pitanju je manga koju je 2001. godine stvorio Tite Kubo, a koja je bila jedna od najčitanijih mangi prošle decenije, sa završetkom priče 2016. godine. Radnja prati Ićiga Kurosakija, dečaka koji može da vidi duhove, zbog čega upoznaje „anđela smrti“ Rukiju, čiji je zadatak da duhove prenese na drugi svet. Usput saznaje za postojanje ne-tako-finih duhova koji pružaju malo veći otpor prelasku na drugi svet, a uz to predstavljaju opasnost i za anđele smrti i za obične ljude.

Gallery Bleach Live Action

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *