Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Liga pravde: Atlantidsko prijestolje / Justice League: Throne of Atlantis (2015) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Liga pravde: Atlantidsko prijestolje / Justice League: Throne of Atlantis (2015) Sa prevodom
7.028/857 ocena
Bookmark
Prati 1 korisnika

Jedan od najzagonetnijih heroja, Aquaman, prisiljen je birati strane između Lige pravde i Atlantide, gdje atlantidski ratnici započinju rat da pokore svijet na površini, počevši s obalnim gradovima Gotham i Metropolis.
Ovaj uzbudljivi animirani nastavak filma „Liga pravde: Rat“ zaranja duboko u fascinantne početke jednog od najzagonetnijih heroja Lige pravde: Aquamana. Mladi Arthur Curry nema pojma da je prijestolonasljednik kraljevstva Atlantide. U ovom trenutku on je izgubljen i zbunjen autsajder koji se pokušava nositi sa smrću svog ljudskog oca. Kad sazna za svoje pravo vodeno nasljeđe, Arthur mora donijeti neke teške odluke. Ali nema puno vremena da pronađe svoj životni put: Atlantiđani se spremaju za rat s površinskim svijetom – a samo pristupanjem moćnoj Ligi pravde Arthur može spriječiti globalnu katastrofu i napokon prigrliti svoju sudbinu kao Aquaman.

Gallery Liga pravde: Atlantidsko prijestolje / Justice League: Throne of Atlantis (2015) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *