Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Pokemon 21 the Movie The Power of Us (2018) Sa prevodom

· Izmenjeno · Postavljeno
Pokemon 21 the Movie The Power of Us (2018) Sa prevodom
7.096/166 ocena
Bookmark

Dok Eš nastavlja svoje putovanje kako bi postao Pokémon Master, on putuje u Fura City kako bi prisustvovao godišnjem Festivalu vjetra. Napumpani, Satoshi i Pikachu odlučni su pobijediti u Get Race festivalu. U međuvremenu, Kagachi, razmetljiv i stalni lažljivac, pridružuje se natjecanju na zahtjev svoje nećakinje Lily. Nemajući gotovo nikakvog znanja o Pokémonima, uspijeva sklopiti dogovor s društveno neugodnim znanstvenikom po imenu Torito u zamjenu za pomoć oko njegovog nadolazećeg govora. Nakon Kagachijeve pobjede, Satoshi upoznaje Risu, bivšeg regionalnog prvaka u atletici koji želi uhvatiti Pokémona. Međutim, tijekom Toritova govora, Team Rocket napada i uspijeva ukrasti kapsulu iz njegovog laboratorija.

Tragedije se nižu jedna za drugom dok sveti plamen Festivala vjetra nestaje! Dok kreću na put kako bi pronašli krivca, Satoshi i grupa susreću mnogo ljudi na putu—uključujući Zeraoru, Thunderclap Pokémona za kojeg se vjerovalo da je mrtav…

Gallery Pokemon 21 the Movie The Power of Us (2018) Sa prevodom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *