Na ovom sajtu možete gledati veliki broj dugometražnih naslova, a na gledajcrtace.xyz možete gledati kraće serijale. Pozdrav od zvanične ekipe admina oba sajta!

Zvanični .org sajt osnivača gledajcrtace.xyz koji vam omogućava gledanje crtanih filmova sa vrlo malo reklama.

Avanture Maje I Marka Epizoda 24

· Izmenjeno · Postavljeno · Series Avanture Maje I Marka / Pustolovine Marka i Goge / The Adventures of Marco & Gina (2003) HR-SR · Sezona 1
Avanture Maje I Marka Epizoda 24
6.7/3 ocena
Bookmark
Prati 11 korisnika

U nebeskom plavetnilu, iznad svakodnevne ljudske vreve u prelijepoj Veneciji, nalazi se malena replika ovoga drevnoga grada. Stanovnici te "gornje Venecije", golubovi, grlice, galebovi i vrane, žive i rade u gotovo savršenoj harmoniji... I u tom idiličnom, malenom svijetu pojavit će se problemi. Naime, u tornju palače ljubaznog vladara ptičjega grada nalazi se magični dragulj Ku Wang kojeg se pod svaku cijenu želi dočepati zli grof Yagor. Gramzljivi zlikovac neće prezati ni od čega kako bi ukrao neprocjenjivi kamen i uz pomoć njegovih nadnaravnih moći preuzeo vlast u gradu. Suprotstavit će mu se hrabri golubovi Marko i Goga i njihovi vjerni prijatelji... Ova vesela pustolovna serija, namijenjena djeci od 3 do 10 godina, snimljena je prema pričama Romana Scarpe. Zgode i nezgode njezinih protagonista zabavit će i nasmijati te potaknuti maštu malih gledatelja. Izvrsna grafika približit će djeci ljepotu venecijanskih kanala te gotičkih i renesansnih palača u kojima ne nedostaje i moderne tehnologije, no više od svega serija pokazuje djeci vrijednost prijateljstva i vjernosti.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *